Bertrand Russell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bertrand Russell

Bertrand Arthur William Russell, 3rd Earl Russell, OM (18 Mei 18722 Februari 1970) iku sawijing filsuf lan ahli matematika sing misuwur saka Britania Raya. Dhèwèké uga sawijining atéis. Russell iku nulak sanjata nuklir lan Perang Vietnam.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bertrand_Russell&oldid=804781"