Herta Müller

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Herta Müller
Herta Müller 2007.JPG
Herta Müller ing taun 2007
Lair 17 Agustus 1953 (umur 60)
Pagawéan Penulis
Kabangsan Jerman
Mangsa panulisan Abad kaping 20, Abad kaping 21

Herta Müller (lair ing Romania, 17 Agustus 1953; umur 60 taun) punika satunggiling novelis lan panulis puisi saking Jerman ingkang pikantuk bebungah Nobel kanggé bidang sastra taun 2009 liwat karanganipun ingkang nggambaraken kagesangan ingkang awrat ing Romania nalika wekdal pamaréntahan Nicolae Ceauşescu [1].

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Herta_Müller&oldid=868070"