Ayub

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ring pustaka Ayub punika winuwus ta caritanira sang Ayub. Mabuddhi běcik ta sira, saha nityasa satya ring sang hyang Gusti Allah, sang Ayub. Anghing kěna ing bañcana juga sira. Patita sirêng sangsara, kahilangan ta sira sadaya anakira kalawan artha punyanya. Ndan katularan ta sira i lara kulit ikang manggilani. Ring tigang sargah matěmbang, sang panulisi kan.d.a, malukisakěn tigang kañcaning sang Ayub saha Ayub dawak mananggapi ikang bañcana punika. Pokok wigati ing parembagan-parembagan punika yeku caranira sang hyang Gusti Allah manglaku ing para wwang manusya. Ring sargah wusana, sang hyang Gusti Allah manuduhakěn prihawaknira marang sang Ayub.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ayub&oldid=816983"