Menyang kontèn

Wingkasanggrahan, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wingkasanggrahan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°47′30″S 109°57′13″E / 7.7917°S 109.9536°E / -7.7917; 109.9536Koordhinat: 7°47′30″S 109°57′13″E / 7.7917°S 109.9536°E / -7.7917; 109.9536
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2051

Wingkasanggrahan iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.