Wéra, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wéra
Désa
Wéra kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wéra
Wéra
Wéra kapernah ing Jawa Tengah
Wéra
Wéra
Wéra kapernah ing Indonésia
Wéra
Wéra
Koordhinat: 7°51′56″S 109°57′27″E / 7.86566°S 109.95757°E / -7.86566; 109.95757Koordhinat: 7°51′56″S 109°57′27″E / 7.86566°S 109.95757°E / -7.86566; 109.95757
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2003

Wéra iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)