Singkilkulon, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Singkilkulon
Désa
Singkilkulon kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Singkilkulon
Singkilkulon
Singkilkulon kapernah ing Jawa Tengah
Singkilkulon
Singkilkulon
Singkilkulon kapernah ing Indonésia
Singkilkulon
Singkilkulon
Koordhinat: 7°48′25″S 109°57′01″E / 7.80688°S 109.95035°E / -7.80688; 109.95035Koordhinat: 7°48′25″S 109°57′01″E / 7.80688°S 109.95035°E / -7.80688; 109.95035
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2047

Singkilkulon iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)