Menyang kontèn

Awu-awu, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Awu-awu
Désa
Awu-awu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Awu-awu
Awu-awu
Awu-awu kapernah ing Jawa Tengah
Awu-awu
Awu-awu
Awu-awu kapernah ing Indonesia
Awu-awu
Awu-awu
Koordhinat: 7°49′51″S 109°55′21″E / 7.8308°S 109.92262°E / -7.8308; 109.92262Koordhinat: 7°49′51″S 109°55′21″E / 7.8308°S 109.92262°E / -7.8308; 109.92262
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2008

Awu-awu iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.