Kalitanjung, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalitanjung
Désa
Kalitanjung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalitanjung
Kalitanjung
Kalitanjung kapernah ing Jawa Tengah
Kalitanjung
Kalitanjung
Kalitanjung kapernah ing Indonésia
Kalitanjung
Kalitanjung
Koordhinat: 7°50′59″S 109°58′53″E / 7.84981°S 109.98127°E / -7.84981; 109.98127Koordhinat: 7°50′59″S 109°58′53″E / 7.84981°S 109.98127°E / -7.84981; 109.98127
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2017

Kalitanjung iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)