Menyang kontèn

Pagak, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pagak
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°51′46″S 109°56′54″E / 7.86284°S 109.94843°E / -7.86284; 109.94843Koordhinat: 7°51′46″S 109°56′54″E / 7.86284°S 109.94843°E / -7.86284; 109.94843
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2004

Pagak iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.