Menyang kontèn

Tanjung, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°47′38″S 109°55′29″E / 7.79402°S 109.92474°E / -7.79402; 109.92474Koordhinat: 7°47′38″S 109°55′29″E / 7.79402°S 109.92474°E / -7.79402; 109.92474
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2055

Tanjung iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.