Susuk, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Susuk
Désa
Susuk kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Susuk
Susuk
Susuk kapernah ing Jawa Tengah
Susuk
Susuk
Susuk kapernah ing Indonésia
Susuk
Susuk
Koordhinat: 7°49′11″S 109°56′29″E / 7.81972°S 109.94132°E / -7.81972; 109.94132Koordhinat: 7°49′11″S 109°56′29″E / 7.81972°S 109.94132°E / -7.81972; 109.94132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2030

Susuk iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)