Menyang kontèn

Jasa, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jasa
Désa
Jasa kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jasa
Jasa
Jasa kapernah ing Jawa Tengah
Jasa
Jasa
Jasa kapernah ing Indonesia
Jasa
Jasa
Koordhinat: 7°49′50″S 109°58′04″E / 7.83067°S 109.96789°E / -7.83067; 109.96789Koordhinat: 7°49′50″S 109°58′04″E / 7.83067°S 109.96789°E / -7.83067; 109.96789
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2034

Jasa iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.