Menyang kontèn

Kembangkuning, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kembangkuning
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°49′11″S 109°58′01″E / 7.81976°S 109.96682°E / -7.81976; 109.96682Koordhinat: 7°49′11″S 109°58′01″E / 7.81976°S 109.96682°E / -7.81976; 109.96682
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2040

Kembangkuning iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.