Menyang kontèn

Secang, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Secang
Désa
Secang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Secang
Secang
Secang kapernah ing Jawa Tengah
Secang
Secang
Secang kapernah ing Indonesia
Secang
Secang
Koordhinat: 7°46′59″S 109°55′28″E / 7.78298°S 109.92447°E / -7.78298; 109.92447Koordhinat: 7°46′59″S 109°55′28″E / 7.78298°S 109.92447°E / -7.78298; 109.92447
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2056

Secang iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.