Menyang kontèn

Cakrayasan, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cakrayasan
Désa
Cakrayasan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Cakrayasan
Cakrayasan
Cakrayasan kapernah ing Jawa Tengah
Cakrayasan
Cakrayasan
Cakrayasan kapernah ing Indonesia
Cakrayasan
Cakrayasan
Koordhinat: 7°48′37″S 109°55′23″E / 7.81021°S 109.92303°E / -7.81021; 109.92303Koordhinat: 7°48′37″S 109°55′23″E / 7.81021°S 109.92303°E / -7.81021; 109.92303
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2027

Cakrayasan iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.