Menyang kontèn

Kedhondhong, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhondhong
Désa
Kedhondhong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhondhong
Kedhondhong
Kedhondhong kapernah ing Jawa Tengah
Kedhondhong
Kedhondhong
Kedhondhong kapernah ing Indonesia
Kedhondhong
Kedhondhong
Koordhinat: 7°50′17″S 109°58′29″E / 7.83818°S 109.97463°E / -7.83818; 109.97463Koordhinat: 7°50′17″S 109°58′29″E / 7.83818°S 109.97463°E / -7.83818; 109.97463
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2019

Kedhondhong iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.