Menyang kontèn

Wasiyat, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wasiyat
Désa
Wasiyat kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wasiyat
Wasiyat
Wasiyat kapernah ing Jawa Tengah
Wasiyat
Wasiyat
Wasiyat kapernah ing Indonesia
Wasiyat
Wasiyat
Koordhinat: 7°50′14″S 109°57′13″E / 7.83714°S 109.95362°E / -7.83714; 109.95362Koordhinat: 7°50′14″S 109°57′13″E / 7.83714°S 109.95362°E / -7.83714; 109.95362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2022

Wasiyat iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.