Menyang kontèn

Kaliwungukidul, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliwungukidul
Désa
Kaliwungukidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliwungukidul
Kaliwungukidul
Kaliwungukidul kapernah ing Jawa Tengah
Kaliwungukidul
Kaliwungukidul
Kaliwungukidul kapernah ing Indonesia
Kaliwungukidul
Kaliwungukidul
Koordhinat: 7°49′50″S 109°55′50″E / 7.8305°S 109.93042°E / -7.8305; 109.93042Koordhinat: 7°49′50″S 109°55′50″E / 7.8305°S 109.93042°E / -7.8305; 109.93042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2025

Kaliwungukidul iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.