Menyang kontèn

Briyan, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Briyan
Désa
Briyan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Briyan
Briyan
Briyan kapernah ing Jawa Tengah
Briyan
Briyan
Briyan kapernah ing Indonesia
Briyan
Briyan
Koordhinat: 7°49′31″S 109°57′18″E / 7.82529°S 109.95499°E / -7.82529; 109.95499Koordhinat: 7°49′31″S 109°57′18″E / 7.82529°S 109.95499°E / -7.82529; 109.95499
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2032

Briyan iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.