Sruwoh, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sruwoh
Désa
Sruwoh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sruwoh
Sruwoh
Sruwoh kapernah ing Jawa Tengah
Sruwoh
Sruwoh
Sruwoh kapernah ing Indonésia
Sruwoh
Sruwoh
Koordhinat: 7°48′49″S 109°58′06″E / 7.81368°S 109.96839°E / -7.81368; 109.96839Koordhinat: 7°48′49″S 109°58′06″E / 7.81368°S 109.96839°E / -7.81368; 109.96839
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2038

Sruwoh iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)