Jombang, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jombang
Désa
Jombang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Jawa Tengah
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Indonésia
Jombang
Jombang
Koordhinat: 7°49′04″S 109°57′21″E / 7.81776°S 109.9557°E / -7.81776; 109.9557Koordhinat: 7°49′04″S 109°57′21″E / 7.81776°S 109.9557°E / -7.81776; 109.9557
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2041

Jombang iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)