Menyang kontèn

Pejagran, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pejagran
Désa
Pejagran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pejagran
Pejagran
Pejagran kapernah ing Jawa Tengah
Pejagran
Pejagran
Pejagran kapernah ing Indonesia
Pejagran
Pejagran
Koordhinat: 7°50′54″S 109°56′32″E / 7.8484°S 109.94211°E / -7.8484; 109.94211Koordhinat: 7°50′54″S 109°56′32″E / 7.8484°S 109.94211°E / -7.8484; 109.94211
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2012

Pejagran iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.