Menyang kontèn

Wanabaya, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanabaya
Désa
Wanabaya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Jawa Tengah
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Indonesia
Wanabaya
Wanabaya
Koordhinat: 7°48′34″S 109°57′47″E / 7.80942°S 109.96305°E / -7.80942; 109.96305Koordhinat: 7°48′34″S 109°57′47″E / 7.80942°S 109.96305°E / -7.80942; 109.96305
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2039

Wanabaya iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.