Curug, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Curug
Désa
Curug kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Curug
Curug
Curug kapernah ing Jawa Tengah
Curug
Curug
Curug kapernah ing Indonésia
Curug
Curug
Koordhinat: 7°47′23″S 109°57′33″E / 7.78966°S 109.95925°E / -7.78966; 109.95925Koordhinat: 7°47′23″S 109°57′33″E / 7.78966°S 109.95925°E / -7.78966; 109.95925
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2050

Curug iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)