Menyang kontèn

Kaliwungulor, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliwungulor
Désa
Kaliwungulor kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliwungulor
Kaliwungulor
Kaliwungulor kapernah ing Jawa Tengah
Kaliwungulor
Kaliwungulor
Kaliwungulor kapernah ing Indonesia
Kaliwungulor
Kaliwungulor
Koordhinat: 7°49′23″S 109°55′48″E / 7.82298°S 109.92991°E / -7.82298; 109.92991Koordhinat: 7°49′23″S 109°55′48″E / 7.82298°S 109.92991°E / -7.82298; 109.92991
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2026

Kaliwungulor iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.