Menyang kontèn

Ringgit, Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ringgit
Désa
Ringgit kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ringgit
Ringgit
Ringgit kapernah ing Jawa Tengah
Ringgit
Ringgit
Ringgit kapernah ing Indonesia
Ringgit
Ringgit
Koordhinat: 7°49′35″S 109°56′22″E / 7.82627°S 109.93936°E / -7.82627; 109.93936Koordhinat: 7°49′35″S 109°56′22″E / 7.82627°S 109.93936°E / -7.82627; 109.93936
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2024

Ringgit iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.