Stasiun Bumiayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stasiun Bumiayu inggih punika stasiun ingkang wonten ing tlatah Bumiayu, Brebes. Ingkang mapanipun ing dhusun Talok, Dukuhturi.