Sepur Purwajaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepur Purwajaya
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananCilacap-Gambir, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan444 km
Waktu parjalanan6 jam 40 menit
Frekuensi perjalanan harianLoro parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur85-88
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasÈksekutif
Susunan tampat duduk
  • 50 kursi disusun 2-2 (èksekutif)
    kursi saged direbahaké lan diputer
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat padam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC 206
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional60 teka 105 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA85-88

Sepur Purwajaya inggih punika sepur klas eksekutif kang dipunlakokaken déning PT. Kereta Api Indonesia (Persero) Daerah Operasi V Purwakerta dinggo nglayani lintas Gambir-Cilacap liwat Purwakerta-Kroya tindak lan kondur.

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute CilacapGambir mangkat-mulih. (liwat Purwakerta)
Tata rangkening sepur
Sepur angka Sepur pambangkit (P) 1 2 3 4 Sepur dhahar (M1) 5 6 7 8 9
Katerangan Sepur panumpang kelas eksekutif (K1) Sepur panumpang kelas eksekutif (K1)
Catetan: Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah

Tarif[besut | besut sumber]

Tarif sepur iki ana ing teksiran watara Rp180.000,00–Rp300.000,00 gumantung jarak sing ditempuh, subkelas, sarta dina-dina mirunggan kaya dene dina pungkasaning minggu lan prei nasional

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki yaiku jadwal lakuning sepur Purwojaya per 10 Februari 2021 (Gapeka 2021).

Sepur 88/85 Purwajaya
(Cilacap-Purwakerta-Gambir)
Sepur 86/87 Purwajaya
(Gambir-Purwakerta-Cilacap)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Cilacap - 14.30 Gambir - 21.25
Maos 14.57 15.00 Bekasi 21.56 20.58
Kroya 15.12 15.30 Cirebon 00.18 00.28
Purwakerta 15.55 16.02 Bumiayu 01.39 01.41
Cirebon 17.57 18.02 Purwakerta 02.24 02.39
Bekasi 20.26 20.28 Kroya 03.05 03.25
Jatinegara 20.45 20.47 Maos 03.37 03.40
Gambir 21.03 - Cilacap 04.07 -