Dukuhturi, Bumiayu, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dukuhturi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBumiayu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Dukuhturi iku désa ing Kacamatan Bumiayu, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]