Menyang kontèn

Pruwatan, Bumiayu, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pruwatan
Désa
Pruwatan kapernah ing Kabupatèn Brebes
Pruwatan
Pruwatan
Pruwatan kapernah ing Jawa Tengah
Pruwatan
Pruwatan
Pruwatan kapernah ing Indonesia
Pruwatan
Pruwatan
Koordhinat: 7°17′20″S 108°59′31″E / 7.288945°S 108.9918254°E / -7.288945; 108.9918254Koordhinat: 7°17′20″S 108°59′31″E / 7.288945°S 108.9918254°E / -7.288945; 108.9918254
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBumiayu
Kodhe laladan
administrasi
33.29.03.2015

Pruwatan iku désa ing Kacamatan Bumiayu, Kabupatèn Brebes, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.