Menyang kontèn

Kalierang, Bumiayu, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalierang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBumiayu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kalierang iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Bumiayu, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]