Menyang kontèn

Songan A, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Songan A
Désa
Songan A kapernah ing Kabupatèn Bangli
Songan A
Songan A
Songan A kapernah ing Bali
Songan A
Songan A
Songan A kapernah ing Indonesia
Songan A
Songan A
Koordhinat: 8°13′38″S 115°23′30″E / 8.22719°S 115.39175°E / -8.22719; 115.39175Koordhinat: 8°13′38″S 115°23′30″E / 8.22719°S 115.39175°E / -8.22719; 115.39175
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2024

Songan A iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.