Katung, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katung
Désa
Katung kapernah ing Kabupatèn Bangli
Katung
Katung
Katung kapernah ing Bali
Katung
Katung
Katung kapernah ing Indonésia
Katung
Katung
Koordhinat: 8°18′43″S 115°18′13″E / 8.31204°S 115.30351°E / -8.31204; 115.30351Koordhinat: 8°18′43″S 115°18′13″E / 8.31204°S 115.30351°E / -8.31204; 115.30351
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2011

Katung iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)