Menyang kontèn

Bonyoh, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bonyoh
Désa
Bonyoh kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bonyoh
Bonyoh
Bonyoh kapernah ing Bali
Bonyoh
Bonyoh
Bonyoh kapernah ing Indonesia
Bonyoh
Bonyoh
Koordhinat: 8°18′47″S 115°19′17″E / 8.31306°S 115.32132°E / -8.31306; 115.32132Koordhinat: 8°18′47″S 115°19′17″E / 8.31306°S 115.32132°E / -8.31306; 115.32132
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2014

Bonyoh iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.