Bayung Cerik, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bayung Cerik
Désa
Bayung Cerik kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bayung Cerik
Bayung Cerik
Bayung Cerik kapernah ing Bali
Bayung Cerik
Bayung Cerik
Bayung Cerik kapernah ing Indonesia
Bayung Cerik
Bayung Cerik
Koordhinat: 8°18′12″S 115°17′13″E / 8.30334°S 115.2869°E / -8.30334; 115.2869Koordhinat: 8°18′12″S 115°17′13″E / 8.30334°S 115.2869°E / -8.30334; 115.2869
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2008

Bayung Cerik iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.