Menyang kontèn

Ulian, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ulian
Désa
Ulian kapernah ing Kabupatèn Bangli
Ulian
Ulian
Ulian kapernah ing Bali
Ulian
Ulian
Ulian kapernah ing Indonesia
Ulian
Ulian
Koordhinat: 8°16′43″S 115°16′16″E / 8.27859°S 115.27104°E / -8.27859; 115.27104Koordhinat: 8°16′43″S 115°16′16″E / 8.27859°S 115.27104°E / -8.27859; 115.27104
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2003

Ulian iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.