Catur, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Catur
Désa
Catur kapernah ing Kabupatèn Bangli
Catur
Catur
Catur kapernah ing Bali
Catur
Catur
Catur kapernah ing Indonesia
Catur
Catur
Koordhinat: 8°13′51″S 115°14′48″E / 8.23086°S 115.24659°E / -8.23086; 115.24659Koordhinat: 8°13′51″S 115°14′48″E / 8.23086°S 115.24659°E / -8.23086; 115.24659
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2037

Catur iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.