Menyang kontèn

Manikliyu, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manikliyu
Désa
Manikliyu kapernah ing Kabupatèn Bangli
Manikliyu
Manikliyu
Manikliyu kapernah ing Bali
Manikliyu
Manikliyu
Manikliyu kapernah ing Indonesia
Manikliyu
Manikliyu
Koordhinat: 8°16′14″S 115°17′23″E / 8.27046°S 115.28966°E / -8.27046; 115.28966Koordhinat: 8°16′14″S 115°17′23″E / 8.27046°S 115.28966°E / -8.27046; 115.28966
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2007

Manikliyu iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.