Menyang kontèn

Batur Tengah, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batur Tengah
Désa
Batur Tengah kapernah ing Kabupatèn Bangli
Batur Tengah
Batur Tengah
Batur Tengah kapernah ing Bali
Batur Tengah
Batur Tengah
Batur Tengah kapernah ing Indonesia
Batur Tengah
Batur Tengah
Koordhinat: 8°15′29″S 115°23′17″E / 8.25806°S 115.38802°E / -8.25806; 115.38802Koordhinat: 8°15′29″S 115°23′17″E / 8.25806°S 115.38802°E / -8.25806; 115.38802
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2027

Batur Tengah iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.