Menyang kontèn

Sekardadi, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sekardadi
Désa
Sekardadi kapernah ing Kabupatèn Bangli
Sekardadi
Sekardadi
Sekardadi kapernah ing Bali
Sekardadi
Sekardadi
Sekardadi kapernah ing Indonesia
Sekardadi
Sekardadi
Koordhinat: 8°18′44″S 115°20′49″E / 8.31233°S 115.34705°E / -8.31233; 115.34705Koordhinat: 8°18′44″S 115°20′49″E / 8.31233°S 115.34705°E / -8.31233; 115.34705
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2017

Sekardadi iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.