Awan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Awan
Désa
Awan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Awan
Awan
Awan kapernah ing Bali
Awan
Awan
Awan kapernah ing Indonésia
Awan
Awan
Koordhinat: 8°14′46″S 115°17′23″E / 8.24602°S 115.28986°E / -8.24602; 115.28986Koordhinat: 8°14′46″S 115°17′23″E / 8.24602°S 115.28986°E / -8.24602; 115.28986
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2032

Awan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)