Menyang kontèn

Belantih, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Belantih
Désa
Belantih kapernah ing Kabupatèn Bangli
Belantih
Belantih
Belantih kapernah ing Bali
Belantih
Belantih
Belantih kapernah ing Indonesia
Belantih
Belantih
Koordhinat: 8°13′49″S 115°16′20″E / 8.23021°S 115.27234°E / -8.23021; 115.27234Koordhinat: 8°13′49″S 115°16′20″E / 8.23021°S 115.27234°E / -8.23021; 115.27234
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2036

Belantih iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.