Menyang kontèn

Dausa, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dausa
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangli Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°11′24″S 115°17′30″E / 8.19004°S 115.29154°E / -8.19004; 115.29154Koordhinat: 8°11′24″S 115°17′30″E / 8.19004°S 115.29154°E / -8.19004; 115.29154
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2041

Dausa iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.