Menyang kontèn

Bunutin, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bunutin
Désa
Bunutin kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bunutin
Bunutin
Bunutin kapernah ing Bali
Bunutin
Bunutin
Bunutin kapernah ing Indonesia
Bunutin
Bunutin
Koordhinat: 8°18′12″S 115°15′38″E / 8.30337°S 115.26056°E / -8.30337; 115.26056Koordhinat: 8°18′12″S 115°15′38″E / 8.30337°S 115.26056°E / -8.30337; 115.26056
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2004

Bunutin iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.