Menyang kontèn

Abuan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Abuan
Désa
Abuan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Abuan
Abuan
Abuan kapernah ing Bali
Abuan
Abuan
Abuan kapernah ing Indonesia
Abuan
Abuan
Koordhinat: 8°19′14″S 115°18′35″E / 8.32068°S 115.30963°E / -8.32068; 115.30963Koordhinat: 8°19′14″S 115°18′35″E / 8.32068°S 115.30963°E / -8.32068; 115.30963
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2013

Abuan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.