Menyang kontèn

Satra, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Satra
Désa
Satra kapernah ing Kabupatèn Bangli
Satra
Satra
Satra kapernah ing Bali
Satra
Satra
Satra kapernah ing Indonesia
Satra
Satra
Koordhinat: 8°10′49″S 115°16′30″E / 8.18023°S 115.27503°E / -8.18023; 115.27503Koordhinat: 8°10′49″S 115°16′30″E / 8.18023°S 115.27503°E / -8.18023; 115.27503
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2040

Satra iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.