Menyang kontèn

Buahan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Buahan
Désa
Buahan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Bali
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Indonesia
Buahan
Buahan
Koordhinat: 8°17′41″S 115°22′17″E / 8.29486°S 115.37139°E / -8.29486; 115.37139Koordhinat: 8°17′41″S 115°22′17″E / 8.29486°S 115.37139°E / -8.29486; 115.37139
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2019

Buahan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.