Buahan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Buahan
Désa
Buahan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Bali
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Indonesia
Buahan
Buahan
Koordhinat: 8°17′41″S 115°22′17″E / 8.29486°S 115.37139°E / -8.29486; 115.37139Koordhinat: 8°17′41″S 115°22′17″E / 8.29486°S 115.37139°E / -8.29486; 115.37139
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2019

Buahan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.