Menyang kontèn

Kedisan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedisan
Désa
Kedisan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Kedisan
Kedisan
Kedisan kapernah ing Bali
Kedisan
Kedisan
Kedisan kapernah ing Indonesia
Kedisan
Kedisan
Koordhinat: 8°16′41″S 115°22′25″E / 8.27809°S 115.37374°E / -8.27809; 115.37374Koordhinat: 8°16′41″S 115°22′25″E / 8.27809°S 115.37374°E / -8.27809; 115.37374
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2018

Kedisan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.