Menyang kontèn

Binyan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Binyan
Désa
Binyan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Binyan
Binyan
Binyan kapernah ing Bali
Binyan
Binyan
Binyan kapernah ing Indonesia
Binyan
Binyan
Koordhinat: 8°16′27″S 115°15′46″E / 8.27416°S 115.26276°E / -8.27416; 115.26276Koordhinat: 8°16′27″S 115°15′46″E / 8.27416°S 115.26276°E / -8.27416; 115.26276
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2002

Binyan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.