Menyang kontèn

Pinggan, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pinggan
Désa
Pinggan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Pinggan
Pinggan
Pinggan kapernah ing Bali
Pinggan
Pinggan
Pinggan kapernah ing Indonesia
Pinggan
Pinggan
Koordhinat: 8°12′06″S 115°23′16″E / 8.20173°S 115.38776°E / -8.20173; 115.38776Koordhinat: 8°12′06″S 115°23′16″E / 8.20173°S 115.38776°E / -8.20173; 115.38776
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2047

Pinggan iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.